BG TV Talk
12 May 2021 18:02:00
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV International | новини и коментари

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV International | новини и коментари  (Read 7453 times)
Iordan
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 1 541« on: 18 July 2016 18:14:13 »

Quote from: bTV PR, 15.07
Съветът за електронни медии регистрира програмата на bTV International

Съветът за електронни медии (СЕМ) регистрира програмата на bTV International. Членовете на медийния регулатор  гласуваха  решението на заседание, състояло се във вторник, 12 юли.

bTV  International стартира в навечерието на 16-ия рожден ден на bTV като проект, ориентиран изцяло към българската аудитория в чужбина. Първоначално програмата е достъпна през платформата за видео съдържание VOYO.BG, чието портфолио продължава да се обогатява с нови канали.

bTV International предлага микс от предавания и сериали, съобразени с начина на живот на сънародниците ни зад граница, отговаряйки на основната им потребност от актуална и достоверна информация за случващото се в страната.

Широко застъпени са новините, публицистичните и актуалните предавания. Сред тях са bTV Новините, "Тази сутрин", "Преди обед", "Лице в Лице", "120 минути", "Непознатите", bTV Документите, "Тази събота" и Тази неделя", както и авторските развлекателни предавания на телевизията.

Българските сериали също заемат важно място в програмата. Това са „Стъклен дом”, „Столичани в повече”, „Седем часа разлика”, „Домашен арест”, както и нови продукции, които  bTV Media Group подготвя.

Развлекателните предавания са третият основен елемент. След края на работния или учебен ден българите в чужбина имат възможността да се разнообразят със „Комиците”, „Шоуто на Слави” или „Аламинут”, с живота на любими артисти и изпълнители от „Търси се”, „Мармалад” или „Cool…T”, или да надникнат в света на звездите с „Папараци” и „Като на кино”.

Програмата на bTV  International е съобразена със съответните часови зони в Европа (+1 или 2 часа) и Съединените американски щати (+7 или 8 часа).
Report Spam   Logged


Pages: [1] 2   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy