|
|
Webber
|
Колегата забрави за Съни бийч 2.
Не съм го забравил „Съни бийч“, според мен едва ли ще го пуснат през есента, твърде вероятно е да си е февруари месец догодина с началото на пролетния сезон. 
|
|
|
|
spike
|
Не съм го забравил „Съни бийч“, според мен едва ли ще го пуснат през есента, твърде вероятно е да си е февруари месец догодина с началото на пролетния сезон.  И аз така мисля. Не вярвам есента да се лишат от турския сериал в петък, за да пуснат "Съни бийч". То впрочем и пролетния сезон ще се запълни, ако тогава пуснат "Сървайвър", та за останалите неща ще трябва да се лишат или от турския сериал, или от Николаос. Второто е по-вероятно според мен. 
|
|
|
|
|
pesho
|
А това предаване да няма да е на мястото на Бригада нов дом. Четох преди време в жълт сайт, че повече няма да го има. А и Караджов има свое предаване за обзавеждане на жилища в ютуб.
|
|
|
|
Webber
|
А това предаване да няма да е на мястото на Бригада нов дом. Четох преди време в жълт сайт, че повече няма да го има. А и Караджов има свое предаване за обзавеждане на жилища в ютуб.
Доколкото разбрах телевизията вече няма интерес повече да го снима "Бригада нов дом". Ще отпаднат за пролетта най-вероятно също "Смени жената" и "MasterChef" за сметка на завръщането на "Сървайвър", романтичното ново риалити "Ергенът", и нов сезон на "България търси талант", така че трябва да ги позиционират и тях трите някъде през седмицата.
|
|
|
|
spike
|
Доколкото разбрах телевизията вече няма интерес повече да го снима "Бригада нов дом". Ще отпаднат за пролетта най-вероятно също "Смени жената" и "MasterChef" за сметка на завръщането на "Сървайвър", романтичното ново риалити "Ергенът", и нов сезон на "България търси талант", така че трябва да ги позиционират и тях трите някъде през седмицата.
"Смени жената" май вече си е отпаднало. Тази пролет излъчиха само 3-4 епизода, които бяха заснети миналата година. Иначе "Сървайвър" по принцип се излъчва всеки ден, както "Фермата" и "Игри на волята", та определено трябва да се освободи още един слот, за да набутат всичко. Няма как от 21:00 до 22:30ч. хем да има всеки ден "Сървайвър", хем и новите неща. Силно се надявам вече да е дошло времето да се лишат от турската сапунка в 20:00ч., че вече станаха над 10 години, откакто турските сапунки са заковани в този слот.
|
|
|
|
fe na tv
Потребител
|
"Смени жената" май вече си е отпаднало. Тази пролет излъчиха само 3-4 епизода, които бяха заснети миналата година. Иначе "Сървайвър" по принцип се излъчва всеки ден, както "Фермата" и "Игри на волята", та определено трябва да се освободи още един слот, за да набутат всичко. Няма как от 21:00 до 22:30ч. хем да има всеки ден "Сървайвър", хем и новите неща. Силно се надявам вече да е дошло времето да се лишат от турската сапунка в 20:00ч., че вече станаха над 10 години, откакто турските сапунки са заковани в този слот.
Съгласен съм. Времето на турските сериали е следобед. А не вместо това да повтарят вечерно шоу и някакви комици.
|
|
|
|
Webber
|
Според тази статия от 23 юни, Любо Нейков и "Комиците" подготвят нов комедиен сериал. След като бъде завършен, той ще бъде предложен на някоя от телевизиите. https://www.flagman.bg/article/243584Ако статията е вярна, ще видим дали за в бъдеще няма да тръгне по някоя от телевизиите.
|
|
|
|
spike
|
Според тази статия от 23 юни, Любо Нейков и "Комиците" подготвят нов комедиен сериал. След като бъде завършен, той ще бъде предложен на някоя от телевизиите. https://www.flagman.bg/article/243584Ако статията е вярна, ще видим дали за в бъдеще няма да тръгне по някоя от телевизиите. Ами, Любо Нейков участваше в конкурса на БНТ с проект за ситком "Кръстопивница България". За съжаление обаче проектът беше отстранен заради непълна документация, а и като цяло нито един проект не спечели субсидия в конкурса за ситком. Та... предполагам, че въпросният нов проект е именно този.
|
|
|
|
|
daniboi
|
От пети август се завръща турския сериал Опасни улици 15 сезон като новия час на излъчване ще бъде от 16:00 до 17:00
|
|
|
|
pesho
|
Уникално решение. Премиерният сериал да е в 16, а от 18 да си въртим старите записи.
|
|
|
|
Webber
|
Ааа... "Татковци" го бях забравил. Според мен обаче то ще е всяка вечер преди или след Николаос по 30 минути.
spike, ти май ще излезеш прав. Цитиридис остава половин час и така вече през седмицата има време и за "Татковци". Обявиха официално днес и "Стани богат". Друга новина е че Нико Тупарев ще прави "Ергенът" и "Стани богат". Повече в интервюто на програмния директор на bTV, Христо Хаджитанев пред 24 часа: https://www.24chasa.bg/mnenia/article/10027220
|
|
|
|
spike
|
spike, ти май ще излезеш прав. Цитиридис остава половин час и така вече през седмицата има време и за "Татковци". Обявиха официално днес и "Стани богат". Друга новина е че Нико Тупарев ще прави "Ергенът" и "Стани богат". Повече в интервюто на програмния директор на bTV, Христо Хаджитанев пред 24 часа: https://www.24chasa.bg/mnenia/article/10027220Доста любопитно интервю. Иначе "Татковци" явно наистина ще е всеки делник преди или след Николаос. В интервюто се споменава, че са взели лиценза за сериала, защото е повече епизоди, а оригиналните сериали, които се предлагат от продуцентите са по 12-14 епизода и предвидени за по 1 епизод на седмица, та очевидно мислят "Татковци" да се излъчва по-често, пък и явно са видели от "Братя", че 30-минутният формат е доста успешен. Иначе продължавам да си мисля, че "Стани богат" в крайна сметка ще е всеки делник от 18:00ч. Очевидно онази презентация за есенния сезон не е много вярна, защото там Николаос го пишеше 1 час, а става ясно, че ще е 30 минути.
|
|
|
|
Webber
|
Друго също да отбележа в интервюто е отговора на въпроса: Възможно ли "Биг Брадър" да тръгне по Би Ти Ви? "Не изключвам обаче появата на риалити с подобен модел на реализация, на живо и в изолирана среда, но с по-голяма добавена стойност."
Не е сигурно, но ще видим дали за в бъдеще няма да обявят кастинг за ново риалити предаване тип "Биг Брадър". Според мен зависи и от ''Фермата" какъв сезон ще направи силен или слаб. Ако планират нещо такова няма да е по-рано в ефир от есента на 2022 г.
|
|
|
|
spike
|
Друго също да отбележа в интервюто е отговора на въпроса: Възможно ли "Биг Брадър" да тръгне по Би Ти Ви? "Не изключвам обаче появата на риалити с подобен модел на реализация, на живо и в изолирана среда, но с по-голяма добавена стойност."
Не е сигурно, но ще видим дали за в бъдеще няма да обявят кастинг за ново риалити предаване тип "Биг Брадър". Според мен зависи и от ''Фермата" какъв сезон ще направи силен или слаб. Ако планират нещо такова няма да е по-рано в ефир от есента на 2022 г.
Ами, "Фермата" като модел на реализация е копие на Big Brother, просто я има точно тази по-голяма добавена стойност, а именно строенето на ферма и отглеждането на животни, плодове и зеленчуци. Не знам дали имат намерение да му дадат малко почивка и да го заместят с друг формат, но пък Survivor също си е вид разнообразие.
|
|
|
|
|