Ivaylo15
|
Не стана много ясно, ама май все пак ще има сезон 3 на "Братя". Владо Михайлов загатна и за други свои роли, но нищо конкретно.
Иначе есенната програма лека-полека започва да става ясна - "Игри на волята", "Пътят на честта", "Маскираният певец", "Кошмари в кухнята" и евентуално "Братя" и "Ягодова луна". All Inclusive не вярвам да има нов сезон, защото първо, че доста затъпя и второ, че двама от главните герои участват в "Пътят на честта". Става въпрос за София Маринкова и Петър Калчев.
Ако трябва да сме честни, есенната програма, която се заформя е пълен леш. "Маскираният певец", водено от Геро и Зуека, е супер безинтересно. "Ягодова луна" си спомням, че също не ми допадна. А пък "Братя" въобще не искам да го коментирам. Дано на мястото на "Игри на волята" да пуснат "Big/Vip Brother", но доколкото знам, къщата беше тотално променена заради "Hell's Kitchen". Може би са я върнали в обичайния й вид, понеже тази пролет нямаше "Hell's Kitchen". Иначе ако пуснат "Big/Vip Brother" срещу "Survivor" ще гърмят рейтингите. Супер много хора очакват и двете предавания с голям интерес. Но разбира се, сеирът и интригата ще са многи по-гледани.
|
|
|
|
|
spike
|
След като изгледах финала на "Братя", мога да кажа, че със сигурност ще има трети сезон. Мога даже и да предположа как ще изглежда есенната програма на "Нова": 20:00 "Кошмари в кухнята" (понеделник)/"Пътят на честта" (вторник-четвъртък)/"Ягодова луна" (петък) 21:00 "Игри на волята" 22:30 "Братя" В събота предполагам, че ще си е "Маскираният певец", а в неделя - "Забраненото шоу на Рачков", въпреки че то въобще не ме кефи. Не знам какво е положението с All Inclusive и "Отдел издирване", понеже още не съм им гледал финалите, но биха могли да ги бутнат в неделя вместо Рачков, ако имат нови сезони.
|
|
|
|
Ivaylo15
|
След като изгледах финала на "Братя", мога да кажа, че със сигурност ще има трети сезон. Мога даже и да предположа как ще изглежда есенната програма на "Нова": 20:00 "Кошмари в кухнята" (понеделник)/"Пътят на честта" (вторник-четвъртък)/"Ягодова луна" (петък) 21:00 "Игри на волята" 22:30 "Братя" В събота предполагам, че ще си е "Маскираният певец", а в неделя - "Забраненото шоу на Рачков", въпреки че то въобще не ме кефи. Не знам какво е положението с All Inclusive и "Отдел издирване", понеже още не съм им гледал финалите, но биха могли да ги бутнат в неделя вместо Рачков, ако имат нови сезони. Гледах финала на "All Inclusive" и почти съм убеден, че ще има четвърти сезон. Все пак продукцията изглежда не много скъпа, а пък прави сравнително добър рейтинг. Завърши отворено и предполагам, че могат да измислят нещо.
|
|
|
|
spike
|
Гледах финала на "All Inclusive" и почти съм убеден, че ще има четвърти сезон. Все пак продукцията изглежда не много скъпа, а пък прави сравнително добър рейтинг. Завърши отворено и предполагам, че могат да измислят нещо.
Жалко... Сезон 3 беше една идея по-добър от сезон 2, но все пак сезон 1 си остава ненадминат. Силно се надявам, ако има сезон 4, той да е последен. Иначе в предположението си за есенна програма по-горе не съм оставил място за нови продукции, пък уж от "Нова" бяха намекнали, че ще има такива. Може епизодите на "Игри на волята" да са по 1 час, както бяха в сезон 1, а пък "Братя" да не е всеки ден и ще се отвори място за нови неща, но ще видим. Все пак има още 4 месеца до есента. Иначе нещо около този сезон - както е ясно, другата седмица в 21:00ч. започва сезон 10 на "Хавай 5-0", който е и последен на сериала. Той е 22 епизода и се пада да свърши на 23 юни, но в тарифата не е отбелязано какво ще има след това на негово място, та явно това лято ще трябва да измислят нещо друго за 21:00ч. Сезон 1 на "Ню Амстердам" също е 22 епизода, но предполагам, че са купили и сезон 2 на сериала, та би трябвало да продължат с него в 22:30ч.
|
|
|
|
alex_086
|
Вторият сезон на "Пътят на честта" ще е с нови продуценти. Albion films - продуцирали Отдел Издирване
|
|
|
|
spike
|
А и нали ще има европейско по Нова, затова Хавай 5-0 ще свърши по-късно. Европейското по никакъв начин не засяга "Хавай 5-0". Сериалът е от 21:00ч., а мачовете, които ще се излъчват по "Нова", са все от 22:00ч. Дори и в тарифата е отбелязано, че когато има мач, няма да има късни новини, а "Ню Амстердам" ще е след мача. Вторият сезон на "Пътят на честта" ще е с нови продуценти. Albion films - продуцирали Отдел Издирване
Това е много добра новина! Дано вторият сезон е класи над първия. Иначе каквото и да си говорим, на Магърдич нещо не му се получават сериалите. Единствено "Седем часа разлика" ме кефеше, ама като му загледах някакво повторение преди години, ми се стори доста тъп.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Рачков обяви ,че още тази есен Забраненото му шоу продължава с 2ри сезон ! Може да го очакваме през септември ! Магърдич Халваджиян обяви,че ще прави и 3ти сезон на Маскирания певец в интервю за Нова . Така че този есенен сезон май за първи път няма да има дупка в нито един ден .
|
|
|
|
spike
|
Рачков обяви ,че още тази есен Забраненото му шоу продължава с 2ри сезон ! Може да го очакваме през септември ! Магърдич Халваджиян обяви,че ще прави и 3ти сезон на Маскирания певец в интервю за Нова . Така че този есенен сезон май за първи път няма да има дупка в нито един ден .
Хубава програма се очертава. Остава само да видим дали "Братя" ще е всеки делник и съответно къде биха бутнали All Inclusive и "Отдел издирване", ако имат нови сезони през есента.
|
|
|
|
alex_086
|
За есента напълно отрекоха "Биг Брадър", има статия във в. 24 часа, а и наистина "Папараци" завърши завинаги, казва Андрей Арнаудов в статията, защото жълтата тв журналистика се "изчерпала"и била завзета от соц. мрежите.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Сутринта имаше репортаж от снимачната площадка на Пътят на честта и загатнаха ,че Нова ще припомни първия сезон на сериала от 12.07 от 20:00 часа ,като понеделник и петък ще има двойни епизоди до 22:00.Което ме навява на мисълта ,че определено през новия сезон ще продължи да се излъчва в този часови пояс ,както бях предположил . Сега остава да разберем дали ще има сезон 3 на Братя.
|
|
|
|
pesho
|
Мирослава Иванова и Марина Цекова отново в ефира на NOVA Марина Цекова е новият водещ на предаването „Събуди се“ от 12 юни. Тя ще събужда зрителите всяка събота и неделя, предлагайки атрактивен тричасов формат с анализ на събитията от седмицата, вълнуващи истории и гости. Мира ще води Здравей България с Виктор от 21ви юни.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Мирослава Иванова и Марина Цекова отново в ефира на NOVA Марина Цекова е новият водещ на предаването „Събуди се“ от 12 юни. Тя ще събужда зрителите всяка събота и неделя, предлагайки атрактивен тричасов формат с анализ на събитията от седмицата, вълнуващи истории и гости. Мира ще води Здравей България с Виктор от 21ви юни.
Също така, Мартина Ганчева е поредният кадър на Домусчиеви, който напуска компанията по собствено желание. Лора Инджова остава в Нова.
|
|
|
|
spike
|
Сутринта имаше репортаж от снимачната площадка на Пътят на честта и загатнаха ,че Нова ще припомни първия сезон на сериала от 12.07 от 20:00 часа ,като понеделник и петък ще има двойни епизоди до 22:00.Което ме навява на мисълта ,че определено през новия сезон ще продължи да се излъчва в този часови пояс ,както бях предположил . Сега остава да разберем дали ще има сезон 3 на Братя.
Ще има сезон 3 на "Братя". Въпросът е дали ще се излъчва всеки делник, както беше миналата есен, или по по-малко епизоди, както беше тази пролет. "Пътят на честта" съм 99% сигурен, че ще заеме слота на "Откраднат живот", тоест вторник-четвъртък от 20:00ч. Всичко останало се очертава да бъде както миналата есен. Сезон 2 на "Отдел издирване" предполагам, че ще е чак през пролетта на 2022г., понеже в момента същият екип прави "Пътят на честта", който е с 3 пъти повече епизоди от "Отдел издирване".
|
|
|
|
|
lucellent
|
Чудно... сега нвсякъде пишат че Вип Брадър се завръща, даже казват че сигурни участници засега са дъщерята на Гала, Джуди, и певицата Ариа
|
|
|
|
Ivaylo15
|
Чудно... сега нвсякъде пишат че Вип Брадър се завръща, даже казват че сигурни участници засега са дъщерята на Гала, Джуди, и певицата Ариа
Според мен е невъзможно. При положение, че сега се снима "Игри на волята", не знам как ще наредят програмата.... на всичкото отгоре ще излъчат и поне 2 сериала. Иначе, доколкото виждам, в социалните мрежи масово се иска нов сезон на VIP Brother.
|
|
|
|
pesho
|
Какво да кажа пълна простотия. Същото ще го направи и БНТ, но за 30 мин. А и изобщо каква е идеята Евро 2020 да се предава паралелно по БНТ1 и 3, с което яко си разместват програмата....
|
|
|
|
Ivaylo15
|
Какво да кажа пълна простотия. Същото ще го направи и БНТ, но за 30 мин. А и изобщо каква е идеята Евро 2020 да се предава паралелно по БНТ1 и 3, с което яко си разместват програмата....
Къде пише, че изборното студио на БНТ ще е 30 мин? Все си мисля, че ще има коментарно студио и преди излизането на резултатите.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Изборното студио ще е по БНТ 1 и БНТ 4 до 21:00, след което мача ще е по БНТ 1 и БНТ 3, а изборното студио - по БНТ 2 и БНТ 4. При Нова ТВ същата работа - изборното студио ше продължи след 21:00, но по Нова Нюз. Просто имат договори за излъчване на мачовете по определени канали и няма как да ги сменят тях, до като изборните студия могат.
|
|
|
|
|
|