BG TV Talk
17 October 2021 05:25:57
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV & bTV Media Group | новини и коментари

Pages: 1 ... 73 74 [75]   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV & bTV Media Group | новини и коментари  (Read 157703 times)
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 964WWW
« Reply #1480 on: 15 August 2021 10:44:49 »

Малко off-topic от темата за bTV, но аз си мисля едно нещо и имам една питанка към вас. Възможно ли е според вас Спас Русев след като купи Булсатком, да я препродаде след това на PPF Group и впоследствие по някакъв начин да бъде влята в Теленор?

И друго, което си мисля - за онзи слух, че Bulgaria On Air може да бъде продадена на bTV и от нея да направят новинарски канал - не мисля, че ТИМ-аджиите току-така ще си продадат медийната група (2 ТВ и 1 радиостанция), да може една друга голяма медийна група да прави от основния й канал новинарски такъв. Всичко е с цел влияние. Коригирайте ме, ако греша.
Това за Bulgaria ON AIR и на мен ми е доста странно, но все пак такива слухове се появиха. Ако все пак стане такава сделка, мисля че Bloomberg ще си остане при ТИМ.

Bulsatcom е един от най-големите оператори в България. Ако се обединят Теленор и Булсатком е все едно Нова и бТВ да се слеят. Влиянието и пазарния дял ще станат твърде големи и няма как да се обединят, според мен.
Грешиш, "Теленор" е най-малкият от всичките мобилни оператори и е единственият, който не предлага ТВ услуга, тъй че е напълно нормално да имат амбиции да купят "Булсатком". На 99% съм сигурен, че Спас Русев няма да задържи за дълго "Булсатком" и тя скоро ще бъде продадена на някой по-голям оператор. Според слуховете това ще е "Виваком", но там вече наистина ще стане господстващо положение, след многобройните придобивки на "Виваком" през последните месеци. Искрено се надявам "Теленор" да купят "Булсатком", че да се балансират малко нещата при мобилните оператори.
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 73 74 [75]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy