Roostersonair
|
Ако беше прочел и прес информацията, която е налична с обяснението на мениджмънта на компанията, щеше да разбереш.
Paramount е марка на над 100 години с глобална разпознаваемост. Компанията мести фокусът си към стрийминг платформата си и за тях е важно да има унифициране на визия и име.
Добре, сега прочетох и разбрах, че причината за това преименуване на компанията майка е фокусът им към стрийминг услугите си, в това число Paramount+. Разбирам, че Paramount е изключително разпознаваем бранд и стриймингът им е техен приоритет в момента, но за мен това ще е изключително странно с това тяхно преименуване на компанията. Поне е добре, че не са избрали MTV или Nickelodeon за новото й име.
|
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Някой опитал ли е новата Coca-Cola без захар с лимон? Аз съм я виждал на няколко места в града, в който уча в университет в момента. На мен ще ми е интересно да видя вашите мнения относно новият вкус. Прилагам снимки. (не си правя реклама с Coca-Cola между другото)  
|
|
|
|
spike
|
Аз не съм любител на газираните напитки, но тази Coca-Cola с лимон хич не ми изглежда нещо революционно. Pepsi например имат такъв вкус вече може би над 15 години. 
|
|
|
|
Robimir
|
И Coca-Cola по принцип имат от много отдавна кола с вкус на лимон, просто сега я пускат в България. 
|
|
|
|
Roostersonair
|
Днес, 31 март 2022 г., се навършват 19 години от първото ТВ излъчване на предаването "Господари на ефира". Обаче самото предаване все още не се е върнало в ефир от 3-4 години (последно във ефир беше 2018/2019-та по "Нова"), въпреки че впоследствие продължи онлайн под името "Господари на уеба".
Според вас, ако се върне във ефир, по коя телевизия ще се излъчва? Нова? Евроком? 7/8 TV?
Лично аз мисля, че с БНТ и bTV определено няма да се договорят с екипа на предаването, първо, защото БНТ нямат бюджета за такова предаване, и второ, защото преди почти 10 години е имало скандал между bTV и Global Films през 2012-та година, след като предаването се е излъчило по тази телевизия в периода 2009-2012, докато не го свалиха от техния ефир в края на същия период поради опити за цензура от страна на медията.
|
|
|
|
spike
|
Днес, 31 март 2022 г., се навършват 19 години от първото ТВ излъчване на предаването "Господари на ефира". Обаче самото предаване все още не се е върнало в ефир от 3-4 години (последно във ефир беше 2018/2019-та по "Нова"), въпреки че впоследствие продължи онлайн под името "Господари на уеба".
Според вас, ако се върне във ефир, по коя телевизия ще се излъчва? Нова? Евроком? 7/8 TV?
Лично аз мисля, че с БНТ и bTV определено няма да се договорят с екипа на предаването, първо, защото БНТ нямат бюджета за такова предаване, и второ, защото преди почти 10 години е имало скандал между bTV и Global Films през 2012-та година, след като предаването се е излъчило по тази телевизия в периода 2009-2012, докато не го свалиха от техния ефир в края на същия период поради опити за цензура от страна на медията.
Съмнявам се, че "Господарите" биха се върнали някога в телевизионния ефир. Преди 3 години "Нова" им бяха предложили предаването да остане, но с повече гафове и по-малко репортажи. Те тогава отказаха, което според мен беше основната им грешка. И без туй в последните години предаването беше безинтересно с толкова много репортажи. Сега се мъчат да правят "Господари на уеба" пак предимно с репортажи, ама като гледам, хич не им се получава. 😕
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Здравейте, някой знае ли как се казва шрифта, използван за логото на сериала на bTV "Съни бийч"?  
|
|
|
|
Roostersonair
|
Дарик Радио с ново лого от днес (или от онзи ден/вчера, ако броим новата им онлайн реклама в сайта на БНТ).  В сайта им обаче те все още ползват стария дизайн на "R" зарчето, дори и в тяхната подкаст страница (старото лого).
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Някой знае ли какво е името на шрифта, използван в логото и опаковките на марката за млечни продукти "Саяна"? 
|
|
|
|
alex2510
Зяпач

a.k.a. AleSla
|
Ако разработвате някакъв бранд, име или нещо подобно, тук можете да проверите дали е заето, в коя индустрия и държава: https://www.tmdn.org/tmview/ Работи и с Патентното ведомство на Република България.
|
|
|
|
|
spike
|
Доста носталгична новина, но ерата на печатните издания отдавна свърши, та дано да се задържи по-дълго.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Доста носталгична новина, но ерата на печатните издания отдавна свърши, та дано да се задържи по-дълго.
Също така за новата версия на "Дъга" има и сайт dagacomics.com
|
|
|
|
TopCat
|
Има сума ти печатни издания, които все още се продават в огромен тираж, включително списания. Просто времето изчисти огромна част от плявата, която заливаше реповете. Поредицата TPB - та на Marvel, която вече излиза две години и нещо е доказателство за това. 60 броя, а предстои да започнат нови 60.
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Има сума ти печатни издания, които все още се продават в огромен тираж, включително списания.
Просто времето изчисти огромна част от плявата, която заливаше реповете.
Поредицата TPB - та на Marvel, която вече излиза две години и нещо е доказателство за това. 60 броя, а предстои да започнат нови 60.
Съдя по постоянно намаляващите вестници и списания. Иначе от теб разбирам, че все още има излизащи комикси в България. Преди 15-20 години имаше доста голям наплив - Spawn, Spiderman, Superman, X-Men и какво ли още не, но сам виждаш, че и при комиксите е останал само един, след като бяха 10-ина.
|
|
|
|
TopCat
|
Съдя по постоянно намаляващите вестници и списания. Иначе от теб разбирам, че все още има излизащи комикси в България. Преди 15-20 години имаше доста голям наплив - Spawn, Spiderman, Superman, X-Men и какво ли още не, но сам виждаш, че и при комиксите е останал само един, след като бяха 10-ина.
Комикси издават Егмонт, Артлайн, Национална Дистрибуция, Дъга и още едно - две издателства, като поредиците са много и различни. Отпаднаха малките издателства, които идваха и си отиваха от пазара за по - малко от година.
|
Hater by Design.
|
|
|
cvetomir1997
|
По-рано тази година в БГ кината пуснаха аниме филма Dragon Ball Super: Super Hero, а сега на 2 декември предстои премиерата пък на One Piece: Film Red. Като аниме фен, силно се надявам да имат достатъчен успех, за да продължат да внасят повече подобни филми, а да не е нещо еднократно.
Някой има ли идея кой е дистрибуторът им в България, защото нищо не можах да открия? Не обърнах внимание преди прожекцията на първия, дали показаха някакво лого.
|
|
|
|
|