goji7
|
Какво е вашето мнение дали в Big Brother всичко е предварителен сценарий. Имам предвид всеки съквартирант да знае какво кога ще се случва. Питам понеже в една от темите на НОВА, май беше, преди време някой писа, че там всичко е по сценарий. От 2-3 месеца някъде в youtube се качват клипове от последните сезони и сега като ги гледам отново според мен не са сценарий. Да, вярно, има някои участници които правят неща нарочно, за да са център на вниманието, с което екипа е съгласен, защото печели рейтинг, но според мен реакциите и действията на участниците са съвсем нормални, човешки и затова мисля, че не е по сценарий.
|
|
|
|
|
alex2510
Зяпач

a.k.a. AleSla
|
https://24chasa.bg/novini/article/9250516Вече ми е повече от ясно, че от "женското царство", наречено СЕМ, не искат да си вършат работата според европейските директиви. Кибичат си там и правят каквото си щат...
|
|
|
|
nickelodeonlover
|
Здравейте! Още от малък ме вълнува един въпрос и той е: аниме ли е "Аватар:Легенда за Анг" и съответно "Легендата за Кора"? Много хора казват,че не е,защото не е направено в Япония,но и много хора казват,че е заради art style-а...Ще се радвам да чуя вашето мнение.
|
|
|
|
The TV Boy
|
https://m.dnevnik.bg/sport/2020/10/28/4132712_striiming_platformata_dazn_navliza_i_v_bulgariia/Стрийминг платофмата DAZN (а.к.а спортния Нетфликс) стартира вече на глобално ниво от 1 декември, включително и в България. Цената ще бъде около 3 лв. Също така има голяма вероятност мача на Кубрат Пулев да се излъчва само там и по никоя друга телевизия, поне в България, тъй като DAZN най често придобиват ексклузивни права за спортни събития и наддават наравно с телевизиите за тях. Както се и очакваше DAZN нямат намерение да отстъпват правата за България на телевизии въпреки че е имало няколко оферти от Диема Екстра и Макс Спорт и мача на Кубрат Пулев ще си се излъчва само в тяхната платформа. Най вероятно само за този мач ще пуснат и български коментатор на стрийма.
|
|
|
|
Nikola
|
Здравейте! Още от малък ме вълнува един въпрос и той е: аниме ли е "Аватар:Легенда за Анг" и съответно "Легендата за Кора"? Много хора казват,че не е,защото не е направено в Япония,но и много хора казват,че е заради art style-а...Ще се радвам да чуя вашето мнение.
води се аниме
|
|
|
|
maxicoo
Потребител
|
Не не е аниме, за да е аниме трябва да е произведен в Япония. Avatar: The Last Airbender is an American animated television series Американските "анимета" са толкова анимета, колко ролекс-менте е ролекс.
|
|
|
|
nickelodeonlover
|
води се аниме
Не,реално се води анимация вдъхновена от аниме - подобно на "Малките Титани"(оригинала),Клуб Уинкс,Самурай Джак,Големите Шпионки и т.н Въпреки всичко,обаче има голям "дебат" в интернет пространството относно това дали е аниме или не. Според мен не е,понеже не е произведено в Япония,не е с японски дублаж и следователно не е създадено за японска аудитория. (Тук един човек който смята,че е аниме би ме поправил,че думата "аниме" в Япония означава анимация,което значи,че за японците дори СпонджБоб е аниме)
|
|
|
|
The TV Boy
|
Коментаторът на Диема Спорт Огнян Георгиев ще коментира мача на Кубрат Пулев в стрийминга на DAZN. За нас поне са пуснали отделен стрийм на български. Забелязах че вече дори има тестове на малки оператори да линкват стрийма на Dazn на ТВ честота в мрежите си, така че все пак колкото и да се опитват няма да могат до край да остнат “онлайн-ексклузивни”. 
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Автомобилната компания, базирана в Корея, KIA Motors, от вчера (6 януари 2021 година) е с ново лого и нов слоган "Movement that inspires." (Движение, което вдъхновява)  Българската KIA Motors вече са обновили страницата си във Facebook по повод глобалния ребранд на компания, обаче българския уебсайт kia.bg все още е със старото лого на KIA и със стария слоган "The Power to Surprise" (Силата да изненадаш). В останалите държави, като Германия и Полша, са вече с новото лого и с нов дизайн на сайтовете им и на техните Facebook страници. Интересно ми е кога у нас ще се случи такова нещо (за българския сайт на KIA говоря). Надявам се да е скоро. Извинявам се, ако преводите на слоганите на KIA не са на ниво.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Пускам инфото отново - не само заради придобивката за Ring, но и защото очевидно тази година е времето за евентуални размествания- предвид изтичането на договорите за правата и новите собственици на двете медийни групи
Футболни първенства и купи - права за излъчване в България
БНТ УЕФА Лига Европа - първи избор - до 2020/2021 вкл. УЕФА Лига на нациите - (не е ясно до кога са закупени правата)
bTV Media Group bTV Action, RING, Voyo, bTV Radio УЕФА Шампионска лига - срещите в сряда - до 2020/2021 вкл. УЕФА Лига Европа - втори избор - до 2020/2021 вкл. УЕФА Суперкупа на Европа - до 2020/2021 вкл. Купа на Краля - Испания - (не е ясно до кога са закупени правата) Суперкупа на Испания - Испания - (не е ясно до кога са закупени правата) Лига 1 - Франция - до 2020/2021 вкл. Купа на лигата - Франция - до 2020/2021 вкл. Купата на Италия - Италия (не е ясно до кога са закупени правата) Audi Cup - (не е ясно до кога са закупени правата)
NOVA Broadcasting Group DIEMA SPORT 1, DIEMA SPORT 2, Play DIEMA Xtra Висша лига, Чемпиъншип, Лига 1 и 2 - Англия - до 2020/2021 вкл. Суперкупа на Англия, ФА Къмюнити шилд - до 2020/2021 вкл. ФА Къп - Англия - до 2020/2021 вкл. (предполагаем сезон с уредени права) Купа на лигата - Англия - до 2020/2021 вкл. (предполагаем сезон с уредени права) Първа и Втора лига - България - до 2020/2021 вкл. Купа на България - до 2020/2021 вкл. Купата на Германия - (не е ясно до кога са закупени правата)
A1 MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3, MAX Sport 4 УЕФА Шампионска лига - срещите във вторник - до 2020/2021 вкл. Ла Лига - Испания - до 2020/2021 вкл. - заедно с VIVACOM и Булсатком Серия А - Италия - до 2020/2021 вкл. Ередивиси - Холандия - (не е ясно до кога са закупени правата) Копа Либертадорес, Копа Судамерикана - (не е ясно до кога са закупени правата)
VIVACOM чрез TV+ и F+ Ла Лига - Испания - до 2020/2021 вкл. - заедно с A1 и Булсатком
Булсатком TV+, F+ Ла Лига - Испания - до 2020/2021 вкл. - заедно с A1 и VIVACOM Суперкупа на Испания - (не е ясно до кога са закупени правата)
Eurosport Eurosport 1, Eurosport 2 Първа и Втора Бундеслига - Германия - до 2020/2021 вкл. Суперкупата на Германия - Германия - до 2020/2021 вкл. MLS - САЩ - до 2019 вкл. (предполагаем период на уредени права)
БЕЗ ЗАКУПЕНИ ПРАВА International Champions Cup - излъчвани последно от каналите на bTV Media Group през сезон 2018 г. Премиер лига - Русия - излъчвани последно от каналите на M-tel(А1) Премиер лига - Украйна - излъчвани последно от каналите на M-tel(А1) Суперлига - Китай - излъчвани последно от каналите на M-tel(А1) Кубок Украiни - Украйна - излъчвани последно от каналите на M-tel(А1) Купа на Холандия - излъчвани последно от каналите на M-tel(А1) Примейра Лига - Португалия - Серия А - Бразилия - излъчвани последно от каналите на Булсатком
|
|
|
|
|
spike
|
Брей... правата за Испанското първенство изтичали тази година, а сякаш беше вчера, когато ги купиха.  Интересно дали сега пак ще станем свидетели на такова разпокъсване на мачовете между 3 компании. Иначе нищо чудно United Group да изкупят първенства на килограм за всички държави, в които оперират. СМЕ не знам като цяло какъв процент спортни права притежават, но United Group определено са голям играч, щом имат 14 спортни канала. 
|
|
|
|
The TV Boy
|
Най голямата хапка ще е Испанското и турнирите на УЕФА, които през новия сезон ще са с 1 повече (Лигата на Конфедерациите). PPF също е възможно да имат друга стратегия за спортните права за разлика от предишните собственици на БТВ и да решат да инвестират по-агресивно, така че всичко е възможно.
|
|
|
|
studentmercedes454
Потребител
|
Португалското първенство излъчваво ли се някога по някой от спортните канали.Също така аржентинското първенство,норвежкото,гръцкото,турското,сръското и румънското първенство.
|
|
|
|
spike
|
Португалското първенство излъчваво ли се някога по някой от спортните канали.Също така аржентинското първенство,норвежкото,гръцкото,турското,сръското и румънското първенство.
Гръцкото в момента се излъчва по "Диема спорт". Преди това май не са го излъчвали по български канали. Турското, ако не се лъжа, преди 8-9 години го излъчваха по каналите на "ьТВ", но само за 1-2 сезона. За останалите не помня да са излъчвани у нас.
|
|
|
|
PLTV
|
Португалското го излъчваха по каналите на Булсатком. Аржентиското го даваха по РИНГ.БГ. Норвежкото се излъчваше изминалия сезон (2020) по Евроспорт. Гръцкото се излъчва по Нова Спорт. Турското първенство не се е излъчвало у нас. Купата я държат МаксСпорт каналите. Сръбското не е излъчвано. От румънското са давали само няколко дерби мача, когато СМЕ държаха ProBG и RingBG.
|
|
|
|
|
alex2510
Зяпач

a.k.a. AleSla
|
https://tv7.bg/Отворете го и ми кажете има ли някакво логично обяснение за какъв чеп е купен домейна и какво трябва да представлява това животно, паркирало се на този домейн?
|
|
|
|
The TV Boy
|
https://tv7.bg/Отворете го и ми кажете има ли някакво логично обяснение за какъв чеп е купен домейна и какво трябва да представлява това животно, паркирало се на този домейн? Регистриран е на името на Трифон Димитров - частен съдебен изпълнител. Сигурно е заложен като имущество на фалиралата фирма и за това е копи пейстнал някакво инфо от Уикипедия колкото да има нещо там до като го продадат или до като приключи делото.
|
|
|
|
|